Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Čokoládová tretra - základní kolo v Kroměříži se i letos vydařilo!

V pátek 11.května se na našem stadionu podruhé uskutečnilo základní kolo Čokoládové tretry a i letos vydařilo. Závodů se zúčastnilo celkem 245 dětí ve věku 2 až 14 let., z toho 87 dětí z naší atletické přípravky a z nich si 20 vybojovalo postup do Krajského finále, které bude 31.května ve Zlíně!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Čokoládová tretra 2018 Km

Ondřej Fejfar byl druhý z Čechů na Sportisimo Prague Half Marathon 2018

Ondřej Fejfar, jeden z mála běžců, kteří zůstali věrni našemu klubu i dobách zašlé slávy, doběhl včera jako druhý z Čechů na Sportisimo Prague Halfmarathon 2018, když půlmaratónskou trať obsolvoval v solidním čase 1:07,18  hod. S tímto výkonem obsadil v mezinárodní konkurenci celkové 25.místo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

VÝSLEDKY dětských závodů při kroměřížském půl maratónu

Dnes se v rámci 6. ročníku kroměřížského 1/2 a 1/4 maratónu, který pořádala Rudá Hvězda Kroměříž, uskutečnily potřetí za sebou i dětské závody, jež jsme naoplátku zorganizovali my. Dali jsme jim v rámci naší atletické přípravky krycí název "Jarní běh".

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Alena Symerská je halovou mistryní ČR žen na 200m!

Historického úspěchu pro kroměřížskou atletiku, dosáhla v neděli 18.února na halovém mistrovství ČR dospělých v pražské Stromovce Alena Symerská. Naše odchovankyně a svěřenkyně šéftrenéra Oty Šedého, vůbec jako první kroměřížská atletka dokázala získat seniorský titul v klasické mistrovské dráhové disciplíně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Halové MČR 2018

Halové Mistrovství Moravy a Slezska 2018 - Alena Symerská má titul na 200m, stříbro na 60m, byli vidět i naši mladí

V sobotu 3.2. se konalo v Ostravské atletické hale Mistrovství Moravy a Slezska všech kategorií v atletice. Naše momentálně nejlepší atletka, Alena Symerská, získala titul v běhu žen na 200m a stříbro na 60m. Vedlo se i našim mládežníkům, kteří si překonávali osobní rekordy.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: MMaS Ostrava 2018

Alena Symerská - 24,07 v hale na 200m! O víkendu se dařilo se i ostatním

Na dalších halových závodech v Ostravě, které proběhly v sobotu 20.1.2018,  vylepšila Alena Symerská absolutní osobní i klubový rekord na 200m na hodnotu 24,07 s, čímž se zároveň posunula na čelo letošních domácích atletických tabulek!  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Alena Symerská překonala na prvním halovém závodu klubové rekordy na 150 a 300m

Na "Zahajovacich halových závodech", které se konaly v sobotu 6.1.2018 v ostravské atletické hale si výborně počínala naše momentálně nejlepší atletka Alena Symerská. Utvořila dva nové a velmi hodnotné halové klubové rekordy na 150 a 300m. Závodu se zúčastnii také naši dva nadějní dorostenci Adam Skácel a Petr Hudeček.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Zahajovací závody-Ostrava 2018

Andělský běh-3.ročník se opět vydařil

V sobotu 2.prosince se konal již 3. ročník "Andělského běhu", ve kterém si děti z naší atletické přípravky poměřily své síly na čerstvě napadaném sněhu, který pokryl atletický ovál.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Mistrovství ČR v krosu - Vojta Král čtvrtý, Tomáš Navrátil osmnáctý

Na mistrovství ČR v krosu, které se konalo v sobotu 25.11. v Dlouhoňovicích, dosáhl výborného výsledku náš Vojtěch Král. Vytrvaleckou 10 km trať zdolal v čase 33:55 min. a skončil těsně za stupni vítězů, na 4. místě.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

FOTO - Chřibský maratón (45.ročník)

Na odkazu "rajče" naleznete mnoho hezkých fotek zachycených objektivem Zdeňka Korčáka

http://mvyp.rajce.idnes.cz/Chribsky_maraton_2017/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality