Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Dominik Sokola vybojoval 5.místo na Mistrovství ČR v hodu oštěpem!

Na Místrovství ČR mužů a žen v atletice, které se letos konalo v Brně na stadionu Pod Palackého vrchem (netradičně v pátek a v sobotu), náš atletický klub reprezentoval oštěpař Dominik Sokola

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Atletická přípravka absolvovala závěrečné závody tréninkového roku 2018-2019

Na závěr tréninkového roku 2018-2019 absolvovala naše atletická přípravka, jako již tradičně, závěrečné závody. V rámci nich soutěžili mladí atleti ve svých tréninkových skupinách v základních atletických dovednostech - běhu, skoku do dálky a hodu kriketovým míčkem. Trenéři si tedy měli možnost ověřit porovnáním loňských výsledků jejich výkonnostní růst.

 
Celý příspěvek

Zámecká 5 - naši běžci v Holešově vítězili mezi dospělými i mezi mládeží

V pátek 7.června se uskutečnil již 8.ročník běžeckého závodu "Zámecká 5". Za příjemného počasí se v Holešovském zámeckém parku představili nejprve děti ve svých závodech a po nich nastoupili k hlavnímu 5 km závodu dospělí běžci a běžkyně. V jednotlivých  věkových kategoriích jsme zaznamenali vítězství i medailová umístění:)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Zámecká 5 (2019)

Mistrovství Moravy družstev juniorů a juniorek

Uvnitř článku naleznete dosavadní sumář výsledků našich atletů v soutěžích družstev juniorů a juniorek, v rámci Mistrovství Moravy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Na přeborech Moravy i Zlínského kraje byli naši mladí atleti vidět

Ve 2.polovině května proběhly Krajské přebory žactva (14.5.) a následně i Mistrovství Moravy žactva (26.5.). Naše žačky si na nich vedli dobře. Na Krajských přeborech, které se konaly za chladného a deštivého počasí v Uherském Hradišti, jsme získali díky Kristýně Jiříčkové dva tituly krajského přeborníka na 100 a 200m překážek. Viz rekapitulace výskledků níže.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Petr Žďára překonal další klubové dorostenecké rekordy! Rozpětí jeho výkonů je obdivuhodné

Velký progres výkonnosti zaznamenává v tomto roce náš 16-ti letý dorostenec Petr Žďára. Od celkem nedávné doby, co se po absolvování základní školy a opuštění fotbalové sportovní třídy začal naplno věnovat atletice, se jeho výkony neustále zlepšují.

 
Celý příspěvek

Petr Žďára dorosteneckým mistrem Moravy a Slezska na 1500m, navíc v novém klubovém rekordu

V sobotu 11.5. se ve Vyškově konalo Mistrovství Moravy a Slezska mužů, žen, juniorů a dorostu v atletice. Naše výprava nás na něm dobře reprezentovala. Nejlépe se dařilo Petru Žďárovi, který získal dorostenecký mistrovský titul na 1500m a to v novém klubovém rekordu! 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Dominik Sokola překonal v oštěpu na Velké ceně Olomouce poprvé 70m

Tradičně na druhý květnový státní svátek se v Olomouci koná Velká cena, tentokráte 48. ročník. Letos se na ni vypravila velmi početná výprava atletů a atletek našeho atletického klubu, svěřencI trenérů Oty Šedého a Vojtěcha Březky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Sportovec roku 2018 Zlínského kraje - mezi oceněnými Alena Symerská i Ota Šedý

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Sportovec ZK 2019

Karel Hošek získal bronzovou medaili v hodu diskem na halovém MS veteránů

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Veteráni