Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Homoláč vyhrál 120. ročník Běchovic a stal se mistrem ČR v silničním běhu na 10 km

V neděli 25.9. se běžel jubilejní 120. ročních legendárního silničního běhu Běchovice-Praha. Nás může těšit, že je ho vítězem se stal Jiří Homoláč, který trať délky 10 km zdolal v čase 30:26 min. a stal se zároveň mistrem ČR. Na 18. místě potom v čase 33:56 min. doběhl Tomáš Navrátil.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

CORNY pohár a Sedláčkův memoriál 2016

V úterý 20.9.2016 se na atletickém stadionu uskutečnilo Okresní kolo středoškolského CORNY poháru v atletice a souběžně také další ročník tradičního Sedláčkova memoriálu. Výsledky jsou uvnitř článku...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Ženy obsadily ve 4.kole II.ligy čtvrté místo

V sobotu 3.9. se na stadionu TJ Lokomotivy Olomouc uskutečnilo společné 4. kolo II.ligy mužů a žen. V této tradiční soutěži družstev obsadily naše ženy pěkné čtvrté místo, ačkoli nastoupily pouze v šestičlenné sestavě. Podařilo se jim vyhrát hned 5.disciplín, přičemž lídry družstva byly Alena Symerská (čerstvá mistryně ČR na 400m v kategorii Ž 22 let), která kompletně ovládla všechny 3 sprinterské tratě a Martina Sedláčková, jež zvítězila na 1500m.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Alena Symerská je mistryní ČR na 400m, navíc v novém rekordu MČR!

Alena Symerská korunovala neustále rostoucí formu ziskem zlaté medaile a stala se mistryní ČR do 22 let v běhu na 400m! Na Kladně navíc časem 54,00 vt. utvořila nový rekord MČR, když překonala stávající maximum Jitky Bartoníčkové.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: MČR do 22 let (2016)

A další překonané klubové rekordy - jak jinak, Alena Symerská. Dařilo se i Filipu Klvaňovi

Alena Symerská pokračuje v překonávání osobních a zároveň i klubových rekordů jako na běžícím pásu... Na přeborech olomouckého kraje opět vylepšila svá letošní maxima na 150 a 300m. Úspěšný byl i zkušený matador Filip Klvaňa.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

4 překonané klubové rekordy Aleny Symerské v jednom závodě

Málo vídaný kousek se povedl Aleně Symerské, která na Velké ceně Kolína překonala hned 4 klubové rekordy najednou! Jednalo se o sprinty na 60, 100 a 200m a výsledný sprinterský trojboj. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Velká cena Kolína

Karel Hošek obsadil na mezistátním veteránském utkání 2.místo v hodu diskem

Jak jsme před časem informovali, Karel Hošek se stal veteránským mistrem ČR v hodu diskem, což mu vyneslo i účast na mezistátním utkání. Tam se mu vedlo také dobře a výkonem 42,35m s 1,5 kg náčiním obsadil 2. místo.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Další překonání klubového rekordu - opět Alena Symerská a tentokrát na 400m

Alena Symerská je k nezastavení! Na sobotní Velké ceně Nového Města nad Metují, která byla součástí mezinárodního dvoumítnínku (s Velkou cenou Tábora), obsadila 2. místo v běhu žen na 400m, když časem 54,84 vt. vytvořila nový klubový i osobní rekord! Jako vůbec první naše žena s časem pod 55 vteřin.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: VC Nového Města n.M 2016

Alena Symerská má výbornou formu - překonala další dva klubové rekordy!

Naše odchovankyně Alena Symerská, svěřenkyně trenéra Oty Šedého, nabírá po květnovém výpadku zaviněném nemocí a maturitou výbornou formu. Překonala totiž další klubové rekordy žen - v běhu na 100m a 400m.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Atletická přípravka si na konec školního roku zazávodila

Pátek 24.června jsme pojali poslední trénink tohoto školního roku ryze závodně a po úvodním proslovu a rozdělení našich dětí z atletické přípravky do skupin, začalo závodění.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Troboj přípravky