Jdi na obsah Jdi na menu

Soutěže družstev mládeže

Příspěvky

Jak si vede naše mladší žactvo v soutěži družstev?

Soutěž družstev mladších žáků a žákyň má dvě ze tří kol za sebou – obě se konala v Uherském Hradišti (1. kolo 13. 5., 2. kolo 9. 6.) a naši nejmladší registrovaní sportovci si v nich nevedli vůbec špatně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Soutěže družstev mládeže | 0 Komentářů:

3. kolo soutěže družstev starších žáků a žákyň

V úterý jsme letos už jako tradičně vyjeli za závody do Uherského Hradiště. Žáci závodili na posledním kole své soutěže za družstvo AK Kroměříž. Závody provázelo hezké počasí s letos tradičním stabilním protivětrem.

 
Celý příspěvek

2. kolo soutěže družstev starších žáků

Ve středu pokračovala soutěž družstev starších žáků a žákyň. Dát dohromady alespoň tři závodníky byl tentokrát neřešitelný úkol. Ti co dorazili na nádraží v Kroměříži, byli odměněni krásným počasím a kvalitní soutěží. Ve výsledcích se to opět hemžilo osobními rekordy. 

 
Celý příspěvek

2. kolo soutěže družstev mladších žáků

V úterý 9. 6. 2015 jela družstva našich nejmladších závodníků opět do Uherského Hradiště. Soutěže se zúčastnili dvě skupinky z Ak Kroměříž pod vedením mgr. Vítězslava Tesaříka a Petra Osiny.

 
Celý příspěvek

1. kolo soutěže družstev mladšího žactva

Ve středu 13. 5. 2015 pokračoval nabitý květnový kalendář soutěží mladších žáků a žákyň. Na tyto závody jsme vyrazili s malou výpravou do Uherského Hradiště. Všichni zúčastnění měli před sebou pětiboj - 60 m překážek, hod kriketovým míčkem, 60 m, skok daleký a 800 m.

 
Celý příspěvek

1. Kolo krajského přeboru staršího žactva

5. května jsme zavítali opět do Uherského Hradiště. Letos nás poprvé přivítalo teplé počasí, škoda jen stabilního protivětru na sprinterských tratích. Na závody vyrazily dvě malé výpravy z AK Kroměříž pod vedením Mgr. Vítězslava Tesaříka a Petra Osiny.

 
Celý příspěvek

E. Šutová, Bajza a Jelínková s novými osobáky !

Celý příspěvek
| Rubrika: Soutěže družstev mládeže | 0 Komentářů: