Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

45. ročník CHŘIBSKÉHO MARATÓNU - komentář, výsledky o foto

V sobotu 21.října se uskutečnil půlkulatý, 45.ročník, Chřibského maratónu. V jeho dlouholeté historii se poprvé se přihodilo, že v kategorii mužů i žen zvítězili běžci našeho klubu - Josef Sedláček a Jana Dorazilová. Navzdory předchozím předpovědím se vydařilo i počasí, což všichni kvitovali s velkým povděkem. Stejně tak lze s dobrým svědomím konstatovat, že závod proběhl bez jakékoli nepříjemnosti, i když silniční provoz je čím dál hustější a potencionální nebezpečí incidentu se zvyšuje. Díky za to, že vše hladce proběhlo!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Chřibský maratón 2017

Dětská maratónská štafeta - 5.ročník

V sobotu 21.10.2017 se uskutečnil 5. ročník "Dětské maratónské štafety", v rámci níž poměřili naši mladí atleťáci z přípravky své síly s maratónci dospěláky. Čekalo je 105,5 kole na oválu atletického stadionu!  Partnerem projektu byla "Nadace ČEZ"

15071002b.jpg

 
Celý příspěvek

Mistrovství ČR v silničním běhu (Běchovice) - Tomáš Navrátil šestý, Tomáš Blaha dvacátý

Mistrovství ČR v silničním běhu na 10 km se již tradičně konalo v rámci nejstaršího silničního závodu v Evropě již 121. ročníku Běchovice-Praha. Na startu se sešlo ve všech kategoriích 2642 běžců a běžkyň.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Běchovice 2017

MČR mužů a žen do 22 let - Alena Symerská tentokráte stříbrná

Na MČR mužů a žen, které se konalo v Pražském Edenu (na Slavii), obhajovala naše momentálně nejlepší klubová atletka Alena Symerská titul z loňského roku v běhu na 400m. V mezidobí se jí podařilo zotavit z nepříjemného svalového zranéní, které ji postihlo na konci května. Svůj rozbéh vyhrála v čase 56,55 vt. a ve finále nakonec těsně podlehla vítězné Vondrové a časem 55,29 vt. obsadila výborné 2.místo!

p9020626.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Atletická přípravka - informace

vystrizek-atletika-pro-deti.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Zámeckou 5 vyhrál v Holešově Tomáš Navrátil, v dětských závodech uspěla Agátka Slámková

Včera se v Holešově uskutečnil 6.ročník "Zámecké 5". V hlavním závodu na 5000m vyhrál náš Tomáš Navrátil. V dětských závodech bylo nejvíce vidět Agátku Slámkovou, která v běhu žákyň na 500m vybojovala krásné 3.místo

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Atletická přípavka oslavila Dětský den

V pátek 2.června jsme pro děti z naší atletické přípravky připravili u příležitosti jejich mezinárodního svátku "Dětský den". Byl sice o jeden den později, ale vydařil se! Děti si po zdárném absolvování připravených dovednostních disciplín vysloužili zaslouženou odměnusmiley

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Čokoládová tretra se v Kroměříži povedla

Ve čtvrtek 4.5. proběhlo u nás na atletickém stadionu oblastní kolo Čokoládové tretry a nutno říci, že se povedlo! Viděli jsme spoustu skvělých výkonů, panovalo hezké počasí a byla i skvělá nálada!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Naši žáci a žákyně mají za sebou 1.kolo Krajského přeboru ZK

Naše družstva mladších a starších žáků-žaček mají za sebou 1.kola Krajského přeboru, která se konala tento týden v Uherském Hradišti. A nevedli si vůbec špatně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu je Tomáš Blaha, třetí byl Josef Sedláček

Tomáš Blaha se stal v Olomouci mistrem Moravy a Slezska v půlmaratónu, když tuto trať zdolal jako jediný pod jednu a čtvrt hodiny (1:13:51 hod.). Na třetím místě doběhl Josef Sedláček v čase 1:16:16 hod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality