Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

I. kolo Krajského přeboru družstev staršího žactva (Zlín)

Ve středu 2.6. se naše družstvo žáků a žákyň zúčastnilo I. kola Krajského přeboru družstev staršího žactva, které se konalo ve Zlíně, na Stadionu Mládeže. Trenérům Vojtovi Březkovi a Petru Hudečkovi se podařilo sestavit obě družstva a seznámit je se soutěžním režimem a budovat tak nejen jejich sportovní, ale také i životní růst. Družstva obsadila pěkné 7. a 8. místo.

1---kopie.jpg   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

“ATLETI SPOLU” - i my jsme se zapojili

atletispolu_ig-002.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Atleti spolu 2021

MČR V MARATONU - Tomáš Navrátil při své premiéře obsadil pěkné 10. místo

Náš vytrvalec Tomáš Navrátil vybojoval na Mistrovství České republiky v Praze, při své premiéře na maratónské trati pěkné 10. místo a časem 2:29:28 hod. si vytvořil hodnotný osobní rekord. Gratulujeme!

456bde23-1a81-4499-be1e-79899c55f5ae.jpeg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

V rámci nových aktuálních možností začínáme trénovat i s mládeží

V rámci vládou postupně uvolňovaných možností jsme v pátek obnovili v povoleném počtu i tréninky naší atletické přípravky. A s příchodem pondělí 17.5. budeme konečně opět trénovat "normálně", tj. v počtu max. 30 osob na "hřiště". 

4.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

MČR v půlmaratónu - bronzová medaile Ondry Fejfara

První letošní jarní Mistrovství České republiky se konalo v půlmaratónu v Ostřešanech u Pardubic. Běželo se na mírně členité trati v nepříjemném větru, který nedával šanci ke kvalitním časům. Atletický klub Kroměříž reprezentovali Ondřej Fejfar a Tomáš Navrátil a nevedli si špatně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: MČR v půlmaratónu 2021

Požehnané a poklidné Velikonoční svátky!

Přejeme všem poklidné a požehnané Velikonoční svátky!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Petr Žďára stříbrný na Halovém mistrovství ČR

Petr Žďára, náš momentálně nejlepší běžec, vybojoval na víkendovém Halovém mistrovství ČR juniorů a dorostu, které se uskutečnilo v Ostravě. Doběhl v novém klubovém halovém rekordu 1:54,24 min a za vítězným Eliášem z Holešova zaostal o necelých osm desetin sekundy.

250755b8-0520-49a1-bb40-52c4a9f28737.png

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Trénujeme i v zimě a mrazu

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Světlušková noc 2020 (přípravka)

V pátek 4.12. se s měsíčním odkladem konečně uskutečnila další “Světlušková noc”. Protože Správa Arcibiskupského zámku a zahrad k nám byla opět vstřícná a zahradu nám zapůjčila, mohla tato pro nás již tradiční akce, proběhnout opět v prostorách Podzámecké zahrady. O den dříve v ní bylo díky prvnímu letošnímu sněhu ještě bílo, ale po prudkém oteplení snížek rychle roztál. Ale i tak se akce velmi vydařila a děti odcházely po dlouhé Covidové 2 přestávce spokojené a s novým zážitkem i úsměvem na tváři domů. Poděkování patří i trenérům, kteří svým svěřencům zajímavou akci připravili.

Foto:  https://mvyp.rajce.idnes.cz/Svetluskova_noc_2020/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Výkladové stanovisko k rozvolnění opatření ve sportu (od 3.12.)

Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality