Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Termínová listina 2021

Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Covid - Výkladového stanovisko k zákazu a omezení sportovní činnosti od 14. 10. 2020

Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Dominik Sokola reprezentoval ČR v keňském Nairobi na 1.ročníku nově vzniklého seriálu World Continental Tour kategorie Gold

První ročník nově vzniklého seriálu World Continental Tour kategorie Gold byl završen na mítinku Kip Keino Classic v keňském Nairobi. O nejlepší výkony se postarali domácí světoví šampioni. Česká atletika měla trojí zastoupení. I přes veškerá omezení a opatření v cestování měla česká atletika v Nairobi tři vrhačská želízka v ohni. Nejlepšího umístění dosáhl kladivář Petr Koucký, jenž s výkonem 60.93m obsadil třetí místo. Jeho kolegyně v sektoru Kateřina Chlupová byla šestá za 51.96m. Oštěpař Dominik Sokola si vyházel sedmou příčku, když poslal své náčiní do vzdálenosti 64.35m.

img-2698.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: World Continental Tour 2020

Chřibský maratón - letošní 48.ročník zrušen !

Máme bohužel smutnou zprávu pro maratónce a vyznavače vytrvalostního běhu - nastávající, v pořadí již 48. ročník Chřibského maratónu, se s ohledem na aktuální Covid situaci a očekávané pondělní vyhlášení nouzového stavu  N E U S K U T E Č N Í.....

Poprvé v historii maratónu tak dojde k přerušení nepřetržité, bezmála půlstoletí trvající tradice. Nebyla to válka, ani špatná ekonomická situace, ani nedostatek maratónců, ale virus. Je nám to líto, ale v tuto chvíli nezbývá, než počkat na příští rok a doufat, že bude lépe.   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

METODICKÝ POKYN HLAVNÍ HYGIENIČKY ČR K JEDNOTNÉMU POSTUPU KRAJSKÝCH HYGIENICKÝCH STANIC PŘI KONÁNÍ SPORTOVNÍCH AKCÍ

Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Atletická přípravka obnovila v pátek pravidelné tréninky

V pátek 11.9. jsme s příchodem nového školního roku obnovili tréninky naší atletické přípravky. Má nově 6 družstev, která jsou rozdělena podle věku dětí a vede je celkem 12 trenérů.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Petr Žďára si vedl skvěle na MČR juniorů a dorostu v Ostravě

Petr Žďára, odchovanec našeho klubu a svěřenec trenérské legendy Oty Šedého, si vedl skvěle na víkendovém Mistrovství republiky juniorů a dorostu, které se konalo v Ostravě. V sobotu doběhl v běhu na 1500m juniorů na výborném 3. místě, v čase 4:05,16 min. V neděli už nechal všechny soupeře za sebou a získal zlatou medaili v běhu na 800m !!!. Gratulujeme   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: MČR juniorů a dorostu 202O

Dominik Sokola vybojoval skvělé 5.místo v hodu oštěpem na víkendovém MČR v Plzni!

Na víkendovém MČR mužů a žen v atletice, které se konalo v Plzni, vybojoval náš odchovanec Dominik Sokola výkonem 69,99 m skvělé 5. místo!

VÝSLEDKY:   https://online.atletika.cz/vysledky/41043/1070

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

PLZEŇ ČEKAJÍ MISTROVSKÉ SOUBOJE

Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Výsledky atletů AK Kroměříž v letošní “zvláštní” sezóně

Uvnitř článku naleznete celkový sumář výsledků našich atletů v letošní zvláštní sezóně - od období po rozvolnění vládních opatření. I přesto, že příprava i samotné závodění bylo komplikované, musíme říct, že výsledky jsou v rámci daných možností velmi dobré a že se rozhodně nemáme za co stydět ! 

FOTO-Rajče:  https://mvyp.rajce.idnes.cz/Zavody_2020_05-08/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality