Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Mistrovství MaS družstev dorostu a juniorů

V sobotu 7.5. se ve Vyškově uskutečnilo Mistrovství Moravy a Slezska družstev dorostu a juniorů. Zúčastnila se ho i naše dvě družstva dorostenců a juniorek. Neobsadili jsme sice první příčky, nicméně výsledky dosažené naší mládeží jsou povzbuzením do dalšího snažení a příslibem do budoucna.  Děkujeme všem závodníkům za vzornou reprezentaci našeho klubu!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

VÝSLEDKY - Okresní kolo atletického 4-boje škol

Uvnitř článku naleznete výsledky mladšího a staršího žactva v okresním kole atletického 4-boje, tradiční soutěže školních družstev, které se konalo v pondělí 9.5.2022.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Naše mládež o sobě dala vědět na Krajském přeboru jednotlivců dorostu a juniorů

Naše mládež byla dobře vidět také na Krajském přeboru jednotlivců - dorostu a juniorů, který se konal na prvního máje ve Zlíně. Přebory se povedly především Haně Kleiblové, Adéle Novákové, Magdaléně Karolíně Holišové, Adamu Brázdilovi a Lukáši Jaroškovi, kteří se ve svých disciplínách stali krajskými přeborníky. Všichni členové naší úspěšné výpravy soutěžili minimálně ve dvou disciplínách.Uznání zaslouží samozřejmě i ostatní, kteří se závodů zúčastnili. Mimo soutěž nastoupil i  Adam Skácel, který jako muž absolvoval tzv. vrhačský trojboj.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Krajské přebory D+J 2022

Naše přípravka závodila na Ječmínkově běhu v Chropyni

Naše přípravka závodila poslední dubnový den v počtu 28 malých atletů a atletek na Ječmínkově běhu v Chropyni. Ve všech 5 bězích jsme obsadili stupně vítězů, z toho 3 první příčky. A ostatní děti se také pod vedením trenérů Jany Dorazilové a Vojtěcha Březky dobře a srdnatě činily.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Ječmínkův běh 2022

Rozběhly se krajské soutěže družstev mladšího a staršího žactva - naši mladí byli vidět

Tento týden se naplno rozběhly venkovní atletické soutěže hlavní sezóny, mezi nimi také ty krajské žákovské. Na nich naši mladí atleti po zimní přípravě poměřili síly se svými vrstevníky ze Zlínského kraje. Starší žáci soutěžili pod vedením trenéra Vojtěcha Březky v Uherském Hradišti, mladší pod vedením trenérky Zuzany Osinové potom v Holešově. Šlo samozřejmě o celkový výsledek družstev, ale zaznamenali jsme i velmi dobré výsledky jednotlivců. Mezi staršími žáky to byl Daniel Sommer ve sprintech na 60 a 150m, v kategorii mladších žáků zase Max Šrotíř na 60m a ve skoku vysokém.      

 
Celý příspěvek

Tomáš Blaha vyhrál 17.ročník Veřovské desítky

V sobotu 23.4. se ve Veřovicích uskutečnil po dvouleté odmlce 17.ročník Veřovské desítky, silničního běhu na 10 km. Nás těší, že jeho vítězem se stal dlouholetá a věrný `reprezentant` našeho klubu - Tomáš Blaha. Ten známou trať do Mořkova a zpět tentokráte pokořil v čase 33:44 min. Gratulujeme!

VÝSLEDKY:  https://www.orelverovice.cz/wp-content/uploads/2022/04/Verovska10_2022.pdf

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Rohálovská 10 - Fejfar a Navrátil byli na stupních vítězů

Na 29.ročníku populární Rohálovské desítky, která se v Prusinovicích uskutečnila v sobotu 5.3.2022 a to znovu v plné parádě, bylo vidět naše vytrvalce. Po vítězném Jakubovi Zemaníkovi z SSK Vítkovice (30:55 min.) doběhl jako druhý do cíle náš Ondřej Fejfar (32:00 min.) a hned za ním Tomáš Navrátil (32:19 min.). Mezi ženami zvítězila Petra Pastorová z MK Seitl Ostrava v čase 37:12 min. Do cíle 10 km silničního závodu doběhlo spokojených 352 běžců.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Tristan Slunečný halovým vícemistrem ČR starších žáků v běhu na 3000m

I na halovém Mistrovství České republiky nepřestal Tristan Slunečný udivovat ve svých výkonech! V běhu starších žáků na 3000 m si - i po prodělaném pádu v průběhu závodu - doběhl pro krásnou stříbrnou medaili a navíc v novém osobním rekordu 9:50,66 min.! Oproti svému vítěznému běhu na stejné trati při Mistrovství Moravy žactva se polepšil o 25 vteřin. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Mistrovství Moravy a Slezska staršího žactva - Tristan Slunečný mistrem na 3000m

V sobotu 5. 2. se v atletické hale v Ostravě konalo Mistrovství Moravy a Slezska staršího žactva, o den později stejné mistrovství i v kategorii dorostu, juniorů a dospělých. Kroměříž vyslala do bojů o medaile celkem 8 atletů. Svěřenci trenérů Březky, Hudečka a Osinové se připravili výborně a téměř ve všech startech se mohli těšit z vylepšení osobních rekordů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Halový přebor Zlínského kraje - Tristan Slunečný přeborníkem na 800m žáků

V sobotu 29. 1. se v atletické hale v Ostravě konal přebor Olomouckého a Zlínského kraje žactva. Kroměříž vyslala do bojů o medaile 6 mladých atletů. Svěřenci trenérů Petra Hudečka, Vojtěcha Březky a Zuzany Osinové se však v žádném případě neztratili a téměř ve všech případech se mohli radovat z vylepšení osobních rekordů. Nejvíce byl vidět Dan Tristan Slunečný, který si poradil se všemi soupeři na 800 metrů a na trati 1500 metrů podlehl pouze jednomu závodníkovi. Kromě zlaté a stříbrné medaile si odvezl i nová osobní maxima. Velmi dobře se vedlo i Danielu Sommerovi, který si dosprintoval pro stříbro na stopadesátce a bronz na šedesátce.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Halový přebor ZLK žactva 2022