Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Příměstský tábor přípravky se vydařil a byl zakončen závody

Poslední červencový týden jsme uspořádali pro děti z naší atletické přípravky tradiční příměstský tábor, tentokráte s Harry Potterovským motivem, samozřejmě s výletem a nově i se závodem, který se konal poslední den. Díky trenérům a dobré přípravě se tábor vydařil, přálo nám i pěkné letní počasí a s dětmi jsme se loučili v úsměvu a radostné náladě! 

 
Celý příspěvek

Sumář výsledků a úspěchů jednotlivců

Uvnitř článku naleznete čerstvý sumář výsledků jednotlivců, jak ho zpracoval Ota Šedý. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Aktuální rekapitulace výsledků soutěží družstev

Uvnitř článku naleznete dokumenty s aktuální rekapitulací výsledků soutěží družstev, jak ho zpracoval Ota Šedý.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Haně Kleiblové se "povedla" sobotní I.liga žen, Adamu Skácelovi zase II.liga mužů. Dařilo se i ostatním

Na 3.kole I.ligy mužů a žen, skupina C, se dařilo naší juniorce Haně Kleiblové, která hostuje za AC Slováckou Slavii Uherské Hradiště. Obsadila dvě 4. místa v hodu oštěpem (38,50m) a v hodu diskem (36,98m), čímž pro svůj tým získala 14 pomocných bodů a pomohla mu k celkovému 2.místu. Ve 3.kole II.ligy mužů, skupina D, se dobře dařilo našemu Adamu Skácelovi, který hostuje za Atletický klub Šternberk z.s. Výkonem 56,31m zvítězil v hodu oštěpem a v hodu diskem obsadil výkonem 35,96m pěkné 5. místo. Pro svůj klub získal 16 pomocných bodů a dopomohl mu také k celkovému 2.místu. Dařilo se i ostatním - Petru Hudečkovi, Anetě Miklišové a Adéle Novákové - více uvnitř článku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

MISTROVSTVÍ MORAVY A SLEZSKA 2022 - žactvo

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Dětský den 2022

V sobotu 28.5. jsme se podíleli na Dětském dni 2022, který na kroměřížském letišti pořádal odbor kultury našeho města. Poděkování patří zejména Zuzce, Nele a Danovi.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Dětský den 2022

MISTROVSTVÍ MORAVY A SLEZSKA DOROSTU, JUNIORŮ, MUŽŮ A ŽEN - Skácel a Kleiblová mistry

V neděli 22.května se na atletickém stadionu v Ostravě-Vítkovicích uskutečnilo Mistrovství Moravy a Slezska v kategoriích juniorů a dospělých. I my jsme na něm měli své zastoupení. V kategorii mužů se vedlo především Adamu Skácelovi, když zvítězil v hodu oštěpem a Petrovi Hudečkovi ve sprintech na 200 a 400m. Mezi juniorkami potom Haně Kleiblové a Adéle Novákové v hodu diskem a oštěpem. Neztratili se ani Adam Brázdil a Magdalena Karolina Holišová. 

Dorost své mistrovství absolvoval v sobotu 21.5. ve Znojmě a zúčastnila se ho také výprava našich mladých atletů ve složení Daniel Kobliha, Lukáš Jarošek, Michael Janík, Boris Pyšnak a Aneta Miklišová. Štafeta dorostenců na 4x400m si vyběhla 3. místo. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

STATISTIKY - soutěže družstev mládeže

Uvnitř článku naleznete statistiky probíhajících soutěží družstev mládeže.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Velká cena Olomouce 2022 - naši atleti byli vidět!

Naši atleti vyvíjejí od začátku hlavní sezóny velkou snahu a účastní se aktivně mnoha závodů, jimiž je měsíc květen nabitý. V neděli se konal další ročník tradiční "Velké ceny Olomouce", na níž byli hodně vidět např. Petr Hudeček, Daniel Sommer, Stella Brázdilová, Jana Krejčiříková a ostatní také podali velmi dobré výkony a dobře reprezentovali náš atletický klub.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Velká cena Olomouce 2022

MČR v maratonu - Ondřej Fejfar vybojoval bronzovou medaili!

Na Mistrovství České republiky v maratonu, které se konalo v neděli 8,.května jako součást Pražského Volkswagen maratonu dosáhl výborného úspěchu náš vytrvalec Ondřej Fejfar, který doběhl v celkovém pořadí na 13.místě, což současně znamenalo i 3. místo v rámci mistrovství republiky. Jeho čas v cíli byl 2:23:26 hod. Ondřeji gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci klubu! Další náš skvělý vytrvalec, Tomáš Navrátil, doběhl v rámci MČR na 34. místě v čase 3:06:37 hod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Pražský Volkswagen Maraton 2022