Jdi na obsah Jdi na menu

Mítinky

Příspěvky

Kreisinger a Bajza reprezentovali ČR v japonské Chibě, kde běžel štafetový maratón Ekiden - družstvo obsadilo 12. místo

Dnes, 23.listopadu, se v japonské Chibě (30 km východně od Tokia) běžel další ročník slavného štafetového maratónu "Ekiden". Českou republiku budou na tomto podniku reprezentovali i Jan Kreisinger a Jakub Bajza.  Společně s Lukášem Kourkem,  Ivanou Sekyrovou, Monikou Preibischovou a Petrou Schornou-Matyášovou obsadili jako smíšené družstvo  12. místo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Aleš Zajíc obhájil v osobním rekordu prvenství v kategorii M40 na 78. ročníku Velké Kunratické, Michal Uhlík byl 34.

V neděli se uskutečnil již 78.ročník legendární Velké Kunratické. Celkovým vítězem z celkového počtu 1954 účastníků se stal Jan Procházka z Kearteamu, který trať dlouhou 3100m zdolal v čase 11:34,8 min. Nás těší, že v kategorii M40 opět nenašel přemožitele Aleš Zajíc, který tak zopakoval svůj loňský triumf. Trať si vyzkoušel i náš čtvrtkař-překážkář Michal Uhlík a doběhl na velmi solidním 34. místě. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Milan Kocourek triumfoval na Hornické desítce, Jana Dorazilová vyhrála Otrokovický půlmaraton

Milan Kocourek potvrdil výbornou formu a obhájil loňské prvenství na 26. ročníku Hornické desítky, která se běžela v sobotu 5. listopadu ve Frýdku Místku. Milan časem 29:49 min. již podruhé v řadě porazil Keňana Elishu Kiprotich Saweho, svého přemožitele z letošních Běchovic. Ve stejný den se běžel i Otrokovický půlmaraton, na němž si výborně vedla Jana Dorazilová, vítězka letošního Chřibského maratonu. Jana jasně vyhrála časem 1:29:37 hod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Kocourek porazil v Hronově Keňana Saweho, Bajza druhý na Valašských kotárech

Milan Kocourek se stal vítězem 54. ročníku silničního běhu Hronov-Náchod, když oplatil porážku Keňanu Elishovi Kiprotich Sawemu, s nímž prohrál na konci září v Praze-Běchovicích. Jakub Bajza obsadil druhé místo na Běhu Zlínem pojmenovaném také během Přes valašské kotáry.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Bajza nejlepším z Čechů na Běhu rodným krajem Emila Zátopka

Jakub Bajza byl v sobotu  nejlepším českým běžcem na 9. ročníku Běhu rodným krajem Emila Zátopka.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Bajza pokořil Kozubovou jako první, Blaha tentokrát třetí

Poslední červencovou neděli, tedy hned další den po běhu na Lysou horu, se uskutečnil pro změnu v Dolní Lomné běh na Kozubovou. V něm nenašel přemožitele náš mladý talent Jakub Bajza. Tomáš Blaha doběhl tentokráte třetí. Druhý skončil Ondřej Horák, který je registrovaný také v našem klubu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Velká cena Olomouce - nejlépe z našich si vedl Žalský, který v kouli splnil mírnější limit na MS

V neděli 8. května se konal 40. ročník Velké ceny města Olomouce, jejíž výsledky se zároveň započítávaly do letošního ročníku inovované atletické extraligy. Nejlépe z našich si v neděli vedl koulař Antonín Žalský, který splnil mírnější limit na letošní MS v korejském Tegu. Svůj výkon však musí ještě jednou potvrdit.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky | Fotografie: Velká cena Olomouce 2011

Naši žáci si vedli dobře na krajských přeborech - Sokola trojnásobným mistrem

Tři tituly krajského šampióna získal Dominik Sokola. V kategorii staršího žactva nenašel přemožitele na 60m, v dálce a v oštěpu. Svůj premiérový titul získala také Zuzana Vagalová ve  výšce, Jakub Peňás a Eliška Labudová v kouli. V kategorii mladších žáků zvítězili na trati 800m Jiří Kašík a Ester Syslová. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Výsledky našich o Velikonočím víkendu

O Velikonočním prodlouženém víkendu se konala řada běžeckých závodů a některých z nich se zúčastnili také naši běžci. V Golčově Jeníkově se představili Róbert Štefko a Tomáš Blaha, v Olomouci na Hanáckém půlmaratónu Jitka Stehlíková. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

V neděli se běžel 8. ročník Veřovské desítky

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky