Jdi na obsah Jdi na menu

Mítinky

Příspěvky

Hervis 1/2 maraton - Štefko čtrnáctý, Frei vzdal , Kreisinger 23. na Berlínském půlmaratonu

logo.trans.jpg V první dubnovou sobotu uskutečnil další ročník Hervis 1/2 maratonu. Před pražským Rudolfinem se na start postavilo rekordních devět tisíc běžců a běžkyň, což ze závodu učinilo největší podnik tohoto typu u nás. Ve startovním poli jsme měli i tři naše běžce - Róberta Štefka, Martina Freie a Oldřicha Jasenského. Jan Kreisinger dal přednost Berlínskému půlmaratonu, který se běžel o den později.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Jana Dorazilová vyhrála v osobním rekordu půlmaraton v Oseku nad Bečvou

Forma Jany Dorazilové neustále narůstá, o čemž se mohli přesvědčit o tomto víkendu v Oseku nad Bečvou. Tam s přehledem vyhrála půlmaraton, navíc v osobním rekordu, který si vylepšila výrazným způsobem, téměř o tři minuty!  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Štefko zvítězil v Pečkách, Blaha na Farmě Bolka Polívky

Nestárnoucí Róbert Štefko nenašel přemožitele na 32.ročníku Pečecké desítky, jednoho z nejpopulárnějších silničních běhů v ČR a Tomáš Blaha zvítězil na Běhu Drahanskou vrchovinou, který měl cíl na Farmě Bolka Polívky v Olšanech.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Štefko a Dorazilová vítězi Grymovské desítky

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Rohálovskou desítku vyhrál Jan Kreisinger

V sobotu 26. února se v Prusinovicích uskutečnil další, již 18.ročník, Rohálovské desítky. Tento závod byl v loňském roce vyhlášen čtenáři časopisu Behej.com jako nejoblíbenější silniční běh v České republice. Své premiérové vítězství si zde přisal Jan Kreisinger.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky | Fotografie: Rohálovská desítka 2011

Ptáček zvítězil na mítinku Zimní pražská tyčka a výkonem 545 cm vylepšil svůj krajský i klubový rekord

Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Klus v halovém sedmiboji poprvé přes 5000 bodů, Kocourek tentokrát rekordně na 1500m

Petr Klus se na Mistrovství ČR ve vícebojích poprvé dostal přes hranici 5000 bodů v sedmiboji a Milan Kocourek se ve Vídni představil na 1500 m. Oba dva překonali klubové rekordy, Kocourek dokonce i krajský. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Ptáček se v tyči zlepšil na 540 cm, Uhlík v novém rekordu na 500m, Novotný centimetr od limitu, dobře si vedli také naši žáci

Halová atletická sezóna je v plném proudu. Adam Ptáček na Veřejných závodech v přetlakové Strahovské hale vylepšil svůj ani ne týden starý klubový a krajský halový rekord ve skoku o tyči, který má nyní hodnotu 540 cm! To samé se povedlo i Michalu Uhlíkovi na trati 500m. V týdnu se představili i další naši sprinteři. Dobrých výsledků dosáhli i žáci na okresních přeborech.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

První halové výsledky - Novotný v dálce 784 cm a na 60m překonal klubový rekord, Ptáček překonal v tyči i krajský rekord

V sobotu 15.ledna se naplno rozběhla i halová sezóna. V Olomouci se představili svěřenci trenéra Pogányho - Roman Novotný hned na prvních závodech skočil 784cm a na 60m překonal dokonce klubový halový rekord. Dobře si vedl i Milan Pírek, Petr Klus a Zuzana Muchová. Dobře si vedli také naši sprinteři na závodech v Praze. Adam Ptáček překonal v tyči výkonem 520 cm klubový i krajský rekord.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Bajza a Dorazilová ovládli Hulmenskou desítku

V nedalekém Hulíně se v sobotu běžel 6.ročník "Hulmenské desítky", kde se představila řada našich běžců a běžkyň. A byli hodně vidět. Na trati délky 10km zvítězil v traťovém rekordu 32:39 min. Jakub Bajza a kategoii žen ovládla Jana Dorazilová.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky