Jdi na obsah Jdi na menu

Mistrovské soutěže

Příspěvky

MČR v krosu - suverénní vítězství Kocourka, Bajza si senzačně doběhl pro stříbro

V sobotu 19.března se v Rozstání-Baldovci na Drahanské vrchovině uskutečnil 1. letošní republikový šampionát pod širým nebem, jímž bylo MČR v krosu.  Na obtížné trati poznamenané pátečním sněžením zvítězil naprosto přesvědčivým způsobem Milan Kocourek a získal už svůj 4. mistrovský titul během posledních pěti let. Výborný závod běžel i Jakub Bajza, který senzačně získal stříbrnou medaili.  Obhájce titulu, Jan Kreisinger, obtížný závod nedokončil. 

 
Celý příspěvek

Gremlica pátým nejrychlejším juniorem na MČR v hale, starší žáci získali v Olomouci čtyči stříbra

O tomto víkendu se v pražské hale ve Stromovce konalo tentokráte Mistrovství ČR v atletice juniorů a dorostenců. Na něm zaznamenal dobrý úspěch náš František Gremlica, který ve finále běhu na 60m obsadil v osobním a juniorském klubovém rekordu 7,15 vt. výborné 5. místo!  Starší žáci získali v Olomouci na přeboru kraje čtyři stříbra. 

 
Celý příspěvek

Na halovém mistrovství ČR jsme získali rekordních 8 medailí - Novotný splnil limit do Paříže, Kocourek má zlato a stříbro

O víkendu se v hale Otakara Jandery v pražské Stromovce uskutečnil halový šampionát dospělých. Získali jsme na něm rekordních 8 medailí, Roman Novotný zvítězil v dálce a splnil limit na halové ME v Paříži, Milan Kocourek je mistrem na 1500m a na dvojnásobné trati má stříbro. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mistrovské soutěže | Fotografie: MČR v hale 2011

Žáci bojovali na Mistrovství Moravy a Slezska - Sokola má bronz v dálce

Na mistrovství Moravy a Slezska, které se uskutečnilo v sobotu v Ostravě vybojoval Dominik Sokola bronzovou medaili ve skoku dalekém za výkon 586 cm. Dobře se dařilo i Jakubu Gramlicovi a Zuzaně Vagalové.

 
Celý příspěvek

Kocourek v novém halovém klubovém rekordu na 3000m, Pírek, Muchová, Klus a Gremlica mají medaile z Mistrovství Moravy

První únorový víkend se urodila opět řada dobrých výkonů a výsledků našich atletů a atletek. Z nich vyčnívá nový klubový halový rekord 8:04,78 min. Milana Kocourka v běhu na 3000m, který překonal 3.2. na mezinárodním mítinku Gugl Indoor 2011 v rakouském Linci. Tímto časem zaostal o necelých pět vteřin za limitem na halové ME v Paříži. Dobře si vedli i naši atleti na Mistrovství Moravy v Bratislavě.

 
Celý příspěvek

Szetei v novém halovém rekordu na 200m, Pírek má osobní rekord v dálce, Klus třetí na Mistrovství Moravy

Čtvrtý halový víkend se nejvíce dařilo Petru Szeteiovi, který překonal klubový i krajský halový rekord v běhu na 200m a na hladké šedesátce si vytvořil osobní rekord. Posunout osobní halové maximum se podařilo i Milanu Pírkovi v dálce. Petr Klus obsadil 3. místo na Mistrovství Moravy ve vícebojích. 

 
Celý příspěvek

Zuzana Muchová pátá na halovém Akademickém mistrovství ČR

Na halovém Akademickém mistrovství ČR, které se uskutečnilo v pondělí 10.ledna v přetlakové hale v Praze na Strahově, udělala velmi dobrý výsledek Zuzana Muchová. V běhu na 60m př. obsadila 5. místo a na hladké šedesátce byla osmá.

 
Celý příspěvek

Jana Dorazilová mistryní Moravy a Slezska v maratonu, magická hranice 3 hodin ji unikla jen o vlásek

Celý příspěvek

Kocourek vyhrál 114.Běchovice a stal se mistrem ČR v silničním běhu

Celý příspěvek

Na Mistrovství Moravy mladšího žactva jsme získali 3 cenné kovy díky Elišce Labudové

Celý příspěvek