Jdi na obsah Jdi na menu

Atletika pro děti

Příspěvky

Dětský den v duchu atletických radovánek

V pátek 1. června proběhlo na kroměřížském atletickém stadionu u příležitosti mezinárodního dne dětí atletické odpoledne pro děti. Připravenou koncepcí jsme navázali na dvě v loňském roce podobně uspořádané akce, atletické víceboje pro děti. Tentokrát se jednalo o osmiboj, který si mohlo vyzkoušet každé dítě, které si za námi v tento den našlo cestu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

V pátek 8.6. je Atletika pro děti v HOLEŠOVĚ !

V pátek 8.6. se v Holešově koná nový běžecký závod "Zámecká 5" v jehož předprogramu budeme od 15:30h prezentovat program "Atletika pro děti". A od 15:50h budou i závody pro starší děti.   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

Ječmínkovo dětské běhání v Chropyni

PŘEVZATO Z WEBU Fyziosport - Jitky Stehlíkové

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

Nejmladší atleti reprezentovali v otrokovické hale

V úterý 31.1.2012 vyrazila osmičlenná skupina atletů a atletek přípravek AK Kroměříž pod vedením trenérské dvojice Jitky Stehlíkové a Jakuba Hřiba reprezentovat náš oddíl na halové závody v Otrokovicích v rámci 1. ročníku Otevřeného mistrovství Otrokovic v atletice.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

Našim mladým atletům se dařilo na otrokovické Novoroční hale, Tuláček rekordně v kouli

Ve čtvrtek 12. ledna se v Otrokovicích konal mítink "Novoroční hala", jehož se zúčastnila i skupinka našich mladých atletů.  Velmi dobře si počínali zejména Dominik Sokola, Zuzana Vagalová, František Gremlica a Zuzana Muchová. Na 1. halové středě v Jablonci n.N. překonal Ladislav Tuláček klubový rekord ve vrhu koulí výkonem 18,63 m.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

Kroměřížské děti se představily na halových závodech

V úterý 6.12.2011 se družstvo atletické přípravky AK Kroměříž zúčastnilo veřejných závodů, které se konaly v nedalekých Otrokovicích v tamní atletické hale.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti

V sobotu se konal 2. dětský desetiboj pro všechny děti

V sobotu 15.října se na ploše atletického stadionu uskutečnil "2. atletický desetiboj pro všechny děti" a to v rámci prezentace programu "Atletika pro děti". Přítomná dítka si mohla vyzkoušet na 10 stanovištích dětský desetiboj. Pro každé z nich, které víceboj úspěšně absolvovalo, byla připravena malá věcná odměna a diplom! Akce se konala za příjemného slunečného říjnového počasí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti | Fotografie: 2.dětský desetiboj

2. atletický desetiboj pro všechny děti se uskuteční v sobotu 15. října

V sobotu 15.října se na ploše atletického stadionu uskuteční "2. atletický desetiboj pro všechny děti" v rámci  prezentaci programu "Atletika pro děti". Přítomná dítka si budou moci vyzkoušet na 10 stanovištích dětský desetiboj. Pro každé z nich, které víceboj úspěšně absolvuje, bude připravena malá věcná odměna a diplom!  Akce se bude konat za každého počasí.

 
Celý příspěvek

Atletika pro všechny děti byla v sobotu v Kroměříži

V sobotu 25.června jsme provedli v rámci dětského dne prezentaci programu "Atletika pro děti". Přítomná dítka si mohla vyzkoušet na 10 stanovištích dětský desetiboj. Pro každé z nich, které víceboj úspěšně absolvovalo, byla připravena malá věcná odměna a diplom!  Akce se i včetně počasí velmi vydařila.

 
Celý příspěvek

Atletická přípravka měla úspěšnou premiéru v Prusinovicích! Šimon Máselník má zlato!

V rámci Rohálovské desítky se uskutečnily i tradiční závody mládeže. Náš klub vyslal v rámci nich poprvé do boje své nejmladší atlety z přípravky a malá dítka si nevedla vůbec špatně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Atletika pro děti