Jdi na obsah Jdi na menu

INFORMACE - obnovení tréninků přípravky

Zdravím Vás naši mladí atleti a rodiče,

 
jak to tak vypadá, pandemie koronaviru postupně opadá a my jsme ji naštěstí všichni zdárně přečkali. Přichází tak čas vrátit se pozvolna ke trénování. Procvičit svaly, které odpočívaly, rozdýchat plíce a roztepat srdíčko na tu správnou frekvenci ;-)
 
Při prostudování všech nařízení, které je však stále potřeba dodržovat, jsme nakonec dospěli k uváženému rozhodnutí, že první trénink osadíme na pátek 29.5.2020, kdy by už mělo být možné trénovat na ploše stadionu bez větších omezení a to ve všech našich tréninkových skupinách.
 
Hned na to, 1.června, by se z iniciativy předsedy atletického svazu p. Varhaníka, měl zároveň uskutečnit projekt “Spolu na startu” (https://www.atletika.cz/cas-informuje/vyzva-k-zapojeni-do-projektu-spolu-na-startu/), tj. dětské závody, které by měly v ten den proběhnout na celkem 100 stadionech naší republiky, čímž bychom ukázali, že nás  choroba zlá nepřemohla a že jsme opět připraveni sportovat a radovat se z pohybu.
 
S trenéry zatím chystáme podrobnosti, které vám zavčas pošleme a definitivně se domluvíme právě na tom prvním obnoveném tréninku 29.5.
 
Tolik zatím na úvod, těší se na vás......
 
Trenéři a trenérky atletické přípravky AK Kroměříž