Jdi na obsah Jdi na menu

Dětská maratónská štafeta - 5.ročník

V sobotu 21.10.2017 se uskutečnil 5. ročník "Dětské maratónské štafety", v rámci níž poměřili naši mladí atleťáci z přípravky své síly s maratónci dospěláky. Čekalo je 105,5 kol na oválu atletického stadionu! 

maratonska-stafeta-2017.jpg

 

V týdnu před štafetou jsme měli poněkud obavy o počasí, ale to vyšlo naštěstí jakoby na přání pro tuto štafetu - pršelo až o den pozdějismiley 

Na start se v sobotu dopoledne dostavilo celkem 48 dětí ze všech 4 skupin naší atletické přípravky, přičemž nejvíce jich bylo z té nejmladší. Nejprve následovalo zahřátí a rozcvičení s paními trenérkami a poté se začalo závodit.

Děti byly plné odhodlání a měli velkou snahu dosáhnout co nejlepšího času, možná i porazit celkového vítěze.. ten ovšem běžel rychleji, skoro jako ten zajíc. Nicméně, štafetě se podařilo aspoň doběhnout do cíle před nejrychlejší ženou - paní trenérkou Janou Dorazilovou a v konečném pořadí by štafeta obsadila úžasné 5. místo! Výsledný čas se zastavil na hodnotě 3:07:05 hod.! 

Za své výkony si děti zaslouží velké uznání a ohromnou pochvalu, rodiče zase poděkování za čas strávený na ploše stadionuwink

 

Partnerem projektu byla "Nadace ČEZ", díky jejímuž příspěvku jsme mohli tento další ročník bez problému uspořádat. Touto cestou Nadaci DĚKUJEME!

15071002b.jpg

 

 

 

VÝSLEDKY - Dětská maratónská štafeta

 

Náhledy fotografií ze složky Dětská maratónská štafeta 2017