Jdi na obsah Jdi na menu

Čokoládová tretra - základní kolo v Kroměříži se i letos vydařilo!

V pátek 11.května se na našem stadionu již podruhé uskutečnilo základní kolo Čokoládové tretry a i letos vydařilo. Závodů se zúčastnilo celkem 245 dětí ve věku 2 až 14 let., z toho 87 dětí bylo z naší atletické přípravky a z nich si 20 vybojovalo postup do Krajského finále, které bude 31.května ve Zlíně! Čokoládová tretra má celkem 28 základních kol, z nichž naše zastavení bylo v pořadí osmé. Potom následují 4 krajská finále a superfinále na Zlaté tretře. Základní kola se konají i na Slovensku a v Polsku

​Na tento závod nejmenších dětí mající opět vyvrcholení na Zlaté tretře v Ostravě, a který si našel již pevné místo v termínové listině, jsme se velmi těšili. Loni jsme si poprvé vyzkoušeli organizaci a zjistili, že to bez problémů zvládneme. Tak proč i letos pro děti nepřipravit pořádný závod měřený elektronickou časomírou.

​Už od prvního tréninku po návratu z tělocvičny jsme se zaměřili na prohloubení výkonnosti našich dětí a vyplatilo se.

​Vůbec nejúspěšnějším během z našeho pohledu bylo 200m dívek, kde holky Karasová, Štěpánková, Hudečková, obsadily první tři místa a hned sedm se jich kvalifikovalo do krajského finále! Sandra Karasová zde byla jedinou naší vítězkou.

Nejpočetnější startovní pole bylo v běhu dívek na 300m, sešlo se jich celkem 46! Z tohoto počtu bylo 20 našich.

Vítězům i postupujícím blahopřejeme a ostatní velmi chválíme za odvahu se závodů zúčastnit, za vynaloženou snahu a bojovnost, která jim v budoucím životě přijde jistě vhod.

A všem, kteří se na organizaci závodu podíleli patří velký dík za to, že se bez problémů uskutečnil. Děkujeme také tam nahoru, že vyšlo počasí a naše obavy z deště a bouřky byly rozptýleny:) 

 

 

VÝSLEDKY - tištěná verze

 

VÝSLEDKY "online systém": http://online.atletika.cz/vysledky/34752 

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=lvIYRo5-X4A&feature=youtu.be

FOTOALBUMhttps://mvyp.rajce.idnes.cz/Cokoladova_tretra_Kromeriz_2018/

FOTOGALERIE Čokotretra: http://www.cokoladovatretra.cz/index.php?mact=Gallery,m6e73e,default,1&m6e73edir=2018%2Fkromeriz2018%2F&m6e73ereturnid=50&page=50

 

 

Náhledy fotografií ze složky Čokoládová tretra 2018 Km