Jdi na obsah Jdi na menu

MČR 22 let-Pírek vícemistrem v dálce, Hořáková bronzová na stýplu, Muchová šestá na překážkách

O prvním zářiovém víkendu se v Plzni konalo Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let. Náš klub na něm reprezentovala trojice ve složení Milan Pírek, Martina Hořáková a Zuzana Muchová. Nutno podoknout, že všichni tři si vedli výborně.

V dálce si Milan Pírek doskočil pro stříbro a výkonem 729 cm zaostal o pouhé 2 cm za vítězným Sobotkou z Třebíče. Milan tak letos maximálně zkompletoval svou kolekci medailí z mistrovství republiky - v hale byl třetí, mezi seniory na dráze rovněž třetí a na dvaadvacítkách druhý.  

Obrazek

 

V běhu žen na 3000m překážek si výborně počínala Martina Hořáková, když v dramatickém finiši uhájila třetí místo v čase 12:00,94 min a získala tak bronzovou medaili. Martina tak navázala na letošní stříbro z juniorského mistrovství ČR na stejné trati.

Obrazek

 

Dobře si vedla také Zuzana Muchová, která při studiu na VŠ přes léto přitrénovala a vyneslo ji to pěkné 6. místo na trati 100m překážek, když ve finále dosáhla času 15,65 vt.  Zuzka se ještě zúčastnila běhu na 200m, kde si doběhla pro cenné 8. místo časem 27,42 vt.

Obrazek