Jdi na obsah Jdi na menu

V sobotu se uskuteční také tradiční dětský víceboj a maratonská štafeta

Již popáté se dveře atletického stadionu otevřou pro všechny děti. Na stadionu bude čekat v rámci projektu „Atletika pro děti“ několik disciplín, kde si děti budou moci vyzkoušet své sportovní dovednosti. Od 9.30 se bude na dráze běhat, skákat a házet. Na své si příjdou děti nejmenší, i školáci.

V 10,30 bude odstartován 41. ročník Chřibského maratonu. U příležitosti těchto významných maratonských narozenin jsme přichystali maratónský běh malých atletů. První dvě dětské štafety se proběhnou zároveň s maratonci dospělými, kteří se po absolvování dvou okruhů na dráze vydají na náročnou 42km trať. Sportování na dráze bude ukončeno ve 12,30. Dětský maraton bude dál pokračovat. K jeho úspěšnému zdolání je potřeba 105x oběhnout atletický ovál. Proto, pokud máte doma dětské nožičky, příjďte si s nimi zaběhat, potřeba jich bude opravdu hodně. Na každého malého sportovce čeká malá odměna :-).

S sebou kromě dětí vezměte dobrou náladu, oblečení sportovní, dle počasí a všechny předměty, co způsobují hluk pro řádné povzbuzení malých i větších sportovců. Přejte nám pěkné počasí!!!

plakat1.jpg