Jdi na obsah Jdi na menu

Ječmínkovo dětské běhání v Chropyni

 PŘEVZATO Z WEBU Fyziosport - Jitky Stehlíkové

Ječmínkovo běhání v Chropyni - pro kapříka pětkrát kolem rybníka :-)

Tak už to při tom pobíhání chodí, občas pro radost, občas pro nějaký ten lepší čas, někdy jen tak, taky pro zdraví a kondici, někdy poměřit síly s ostatními... Příprava na Pražský maraton se překlenula do poslední části a ode dneška "odpočívám".

Ječmínkův běh se mi akorát tak hodil. K tomu, abych naposledy zrychlila a otestovala kondici před příští nedělí, ale taky proto, abychom neseděli doma a jeli mezi bezvalidi :-).

Hlavnímu závodu na 10km předcházely starty dětských kategorií. Mezi předškoláky a přípravkou jsme měli za AK Kroměříž početné zastoupení.

web-1.jpg

Zleva: Ondra a Kristiánek Koppovi, Klárka Stoklasová, naše Lauruška, Julča Stoklasová, Amálka Stoklasová a Saša Stehlík (manželé Stářovi), Zuzka a Honzík Lukášovi.

web-3.jpg

web-2.jpg

Mezi nejmladšími holkami si doběhla pro krásné třetí místo Lauruška Stehlíková,chlapcům kraloval Honzík Lukáš, který si svým výkonem vybojoval příčku nejvyšší.

 

web-5.jpg

web-6.jpg

Pozadu nezůstaly ani děti z přípravky. Amálka Stoklasová si ve své kategorii doběhla pro kov nejcennější. Saša Stehlík se podělil nakonec o třetí příčku. Další zlato do sbírky medailí atletické přípravky přidala Zuzanka Lukášová.

 

web-4.jpg

Manželé Stářovi těsně před startem.

web-7.jpg

Amálka Stoklasová (uprostřed).

web-8.jpg

Saša Stehlík (vpravo).

web-9.jpg

Zuzka Lukášová.